Стрелците ги очаква успех, а Раците споделена любов - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Не пропускайте да обсъдите въпросите свързани с юридически съвети, въпреки че деня е почивен. Успешно ще инвестирате парите си. Работата ви доставя удоволствие, а допълнителните задачи не ви натоварват. Не взимайте прибързани решения. Бъдете самокритични. С лекота отхвърляте служебните си задължения. Интимните ви отношения са нестабилни. Пазете се от разочарование и пълен разрив в отношенията с новата си интимна връзка. Ако не сте уверени в чувствата си, не се поддавайте на желанието за сексуални наслади, защото рискувате да си създадете проблеми.

ТЕЛЕЦ

На работното място се постарайте да отхвърлите най-неотложните си задачи в почивния ден. Проявете такт към колегите си и не си изливайте яда върху тях. Привлича ви предложение за нова професионална изява, но е обвързано със съдружници. Внимавайте да не се окажете губещи, а съдружниците ви да са печеливши. Не пропускайте да покажете на семейството чувствата си. Не лишавайте от внимание любимите си хора. Сексът ще зареди и двама ви с положителни емоции и невероятни изживявания. Не го пропускайте.

БЛИЗНАЦИ

Постепенно се зареждате с увереност. Поставете ново начало, въпреки че деня е почивен. Обмислете закупуване на недвижима собственост и планирайте подписване на договор за строеж. Бъдете внимателни, ако се налага да уволнявате. Няма как да намерите бързо заместници на уволнените дългогодишни служители. След напрежението през деня заведете любимия си на ресторант или си създайте уютна обстановка у дома, за да се насладите на чувствата си. Пригответе нещо вкусно за хапване. Имате възможност да си доставите незабравими сексуални наслади.

РАК

Пред вас е поредния успешен почивен ден, в който не е редно да се оплаквате от вашите колеги, които са изцяло във ваше подчинение. Не прекалявайте с исканията си. Професионалните ви успехи и днес събуждат завистта на вашите неприятели, които правят всичко възможно да ви навредят. В личният живот ще жънете успехи. Отдавна не сте били така щастливи и изпълнени с желание да обичате. Споделете чувствата си. Естествено е сексуалният ви живот да е желаният от вас, а сексът тази вечер да ви дари с незабравими мигове.

ЛЪВ

В професионален план успехът е с вас и в почивния ден. Съдбата ви поднася изненади затова бъдете внимателни и не давайте обещания за заеми или инвестиции. Не пропускайте деловите запознанства. Изяснете отношенията си на работното място. Бъдете предпазливи в действията си. Оценявайте обективно ставащото около вас. Вечерта ще се радвате на хармонични отношения у дома. Промените в личния ви живот засягат и любовните ви отношения. Не рискувайте да предприемате крачката към развод, само защото сте ядосани. Липсата на хармония в леглото ви наранява, защото сте надали ухо на интригите.

ДЕВА

Ако се занимавате с частен бизнес, успехът в почивния ден ще бъде с вас, но само ако сте умерени и не се опитвате да надскачате възможностите си. Стремежът ви към промени и нежеланието ви да се примирите със забавянето им са причина за проблеми. Не се поддавайте на емоциите си. Не бъдете прекалено щедри. Вечерта не се карайте с близките си, а се усамотете и се вгледайте в чувствата си. Ако сте влюбени, докажете го. В семейството ви липсва хармония и вреди на нормалните ви сексуални отношения. Възвърнете си насладата от интимните мигове.

ВЕЗНИ

Заредете се с оптимизъм и ще се справите със задачите си в почивния ден. На работното място успехът ще бъде с вас. Не бъдете прибързани и тактично посочете на вашите колеги допуснатите грешки. Заради проблеми и напрежение в отношенията ви с вашите колеги сте решили да се усамотите и да не разговаряте с тях. Въпреки всички трудности през деня, вечерта очаквайте приятна романтична среща. Не пропускайте да споделите чувствата си. Отдайте се на интимни мигове и сексуални удоволствия, само ако желанието ви е взаимно. Ще се заредите със сили, а те са ви необходими.

СКОРПИОН

Бъдете внимателни при необходимостта да се срещате с непознати в почивния ден. До обед проведете разговорите с вашите колеги. В отношенията ви липсва доверието, което сте длъжни да си върнете, но тази задача не е никак лесна. Защитавайте личните си интереси и в семейството и на работното място. Ако не сте прекалили с претенциите към интимната си половинка и не сте развалили настроението й, очаквайте романтична среща. Въпреки желанието ви да се отдадете на интимни преживявания и сексуални удоволствия, трябва да се откажете от намеренията си.

СТРЕЛЕЦ

Разрешете проблемите на работното място спокойно, без да повишавате тон в почивния ден. Не пътувайте! Ще жънете успех, ако се занимавате с рутинните си задължения и не пропускате новите възможности за изява. Не са изключени финансови загуби, ако се занимавате със строителство. Не са изключени проблеми в личните отношения, свързани с нежеланието на брачния ви партньор да прояви разбиране към проблемите ви. Естественият изход от проблемите е отказът от секс тази вечер, но това не трябва да ви притеснява.

КОЗИРОГ

Обърнете внимание на новите закони, които се отнасят и до вашия бизнес, въпреки че деня е почивен, защото ще ги четете без да ви пречат. Разчитайте на интуицията си. Тя ви пази от прибързани начинания, но ако са планирани, ще ви донесат успех. Бъдете отговорни и не отстъпвайте от мнението си. Възможна е разправия заради ревност или самолюбие, които проявявате напоследък . Силното сексуално привличане и страхът да не загубите синхрона в интимните мигове, който ви радва и зарежда със сили, ще ви обвърже.

ВОДОЛЕЙ

Ще се чувствате уверени в себе си и в бъдещето си в почивния ден. Не се доверявайте на новите си познати, особено ако не сте изпитвали желание за среща с тях, за да си спестите проблеми, свързани с опит за се възползват от знанията ви. Бъдете решителни и непреклонни в мнението си на работното място. Денят е добър за начинания. Любовта ще ви помогне да излекувате всички стари душевни рани. Решите ли да избързате с разговори и изясняване на отношенията, ще си създадете сериозни проблеми с интимния партньор и ще се лишите от секс.

РИБИ

Изяснете проблемите в отношенията си с вашите колеги. Не рискувайте в този почивен ден. Ако решите да го сторите се подгответе за финансови загуби в края месеца, които ще ви провалят. В същото време пред вас е идеален ден, за да осъществите преход към нов вид дейност. Имате възможност да създадете нови делови партньорства. В личните ви отношения цари хаос, заради невъзможността ви в този ден да сте верни на интимния си партньор. Флиртувате така, че всички да разберат. Не се надявайте на сексуални мигове тази вечер, защото сами сте допуснали ревността да отдалечи любимия ви.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп