Стройинвест - синоним за немско качество и прецизност!

Административна сграда

Стройинвест е една от малкото български фирми, която първа започва работа с водещата немска компания, производител на PVC профили - REHAU. Благодарение на прецизната работа на екипа от експерти и професионалисти при монтажа и производството на дограми и прозорци, фирмата получи официален сертификат за оторизиран партньор на REHAU за България!

Стройинвест ООД притежава търговска марка за производство и изработка на алуминиева дограма и PVC дограма от Министерството на регионалното развитие и благоустройство. От 2002 г. внедри система за управление на качеството и притежава ценния сертификат за качество IS0 9001:2008.

Фирмата има повече от двадесет и пет години опит в гражданско и промишлено строителство, строително предприемачество, изграждане на разнообразни съоръжения, канализации и водопроводи, различни видове ремонтни дейности, конструкции от метал, производство на алуминиева дограма и PVC дограма, зимни градини, окачени фасади, изработване и произвеждане на стъклопакети, обработка на стъкло.

Стройинвест е собственик на фабрика за производство на дограми в София със застроена площ над 3 800 кв.м., с цехове за производство на PVC дограма, алуминиева дограма и метални конструкции, оборудвани със съвременни машини на немските фирми ELUMATEC, HOLLINGER, URBAN, RAPID, ROTOX. Капацитетът на фабриката е производство и монтаж на 140 кв. метра дограма дневно при едносменен режим на работа. За да задоволи нуждите на своите клиенти и в източната част на страната, през 2005 г. Стройнвест отвори и фабрика за производство на дограми в град Нови Пазар, разположена на площ от 6 декара. В началото на 2007 г. на площ от 2300 кв.м. фирмата откри цех за стъклопакети и обработка на стъкла в с. Петково, община Елин Пелин, където произвежда стъклопакети за собствени нужди и за пазара.

Стройинвест разполага със собствени специално оборудвани камиони за транспорт на прозорци, врати, стъклопакети и големи витрини. Във фирмата работят висококвалифицирани строителни, машинни инженери, икономисти, опитни специалисти, обучени в Академията на REHAU в Австрия.

Фирмата предлага разнообразни системи от профили на водещия немски производител REHAU с отлични качества, подсилени със стоманена конструкция и отговаря на всички европейски изисквания за топло и шумоизолация. Обковът на MACO – Австрия позволява различна отваряемост на крилата и секюрити системата.

Стройинвест произвежда и монтира и окачени фасади на REHAU–Polytec 50 алтернативата на стъклено-стоманената конструкция. С тази система имате подходящо решение за икономически ефективна и архитектурно прецизна топлоизолация.

Вратите на Стройинвест са изключително стабилни, с добри топло и шумоизолационни качества, с трайно уплътнение и лесна поддръжка. Предлагат се в няколко цветови възможности, запълнени с различни панели или стъклопакети.

Мрежите против насекоми се изработват от качествени алуминиеви материали и достатъчно здрава и негорима мрежа от фибростъкло. Монтажът може да се извърши както върху PVC и алуминиева, така и върху дървена дограма.

Комбинацията прозорци - ролетни щори има редица предимства: от защита от външни погледи и силна светлина и топлоизолация до повишена сигурност срещу проникване с взлом. Предлагат се с ръчно, манивелно или моторно задвижване, а така също и в комбинация с противонасекомна мрежа.

Хоризонталните и вертикални вътрешни щори на Стройинвест са подходящо решение за всеки дом. Изработват се от алуминиеви ламели или плат в разнообразни цветове. Хоризонталните щори позволяват монтаж върху PVC и алуминиева дограма, както и между стъклата при дървена дограма.

Фирмата предлага метални врати - подходящи за входни врати на апартаменти, мазета и тавани, също така навеси - изработени от метална или алуминиева конструкция с пълнеж от стъкло или поликарбонат.

Благодарение на техническите възможности, опита, непрекъснатото усъвършенстване и обучение на служителите Стройинвест се е доказала, като надежден и коректен партньор и утвърден доставчик на дограма за своите клиенти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес