Студентка продаде девствеността си за 1,2 млн. евро (СНИМКИ)

Купи я банкер от Уолстрийт

Френска студентка, която пусна своята девственост на търг за мераклии в скандален сайт, е предпочела "умен и успешен" банкер от Уолстрийт, предложил 1,2 милиона евро. Разочаровани останали диджей от Лос Анджелис и магнат в недвижимите имоти от Мюнхен, съобщава Канал 3.

Парижанката Жасмин уверява, че е израснала в религиозно семейство и първоначално била решила да пази девствеността си за своя жених. Но после любознателността й надделяла и тя пуснала на търг най-ценното си, за да събере пари да започне свой бизнес и да осъществи околосветско пътешествие.

"Много хора са готови да заменят за един милион своя първи път, ако можеха да върнат времето назад", коментира 20-годишната Жасмин. "Аз съм щастлива, че продадох девствеността си и вече срещнах клиента. Честно казано бях леко изнервена, но накрая наистина го харесах. Той се оказа истински джентълмен и се грижеше добре за мен."

Жасмин спестява подробностите, но разкри, че двамата ще се срещат отново, като уточнява, че "още е твърде рано да се говори за любов - ние се харесваме и ще видим какво ще стане в бъдеще". Тя увери, че семейството и приятелите й са подкрепили нейното решение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл