Супермоделът Адриана Лима: Сърцето ми е с Ню Йорк

Красавицата гледа „Роки” по време на изолацията

Бразилският супермодел Адриана Лима изрази подкрепа към жителите на Ню Йорк в борбата им с коронавируса. В профила си е инстаграм тя публикува снимка и написа „Сърцето ми е с Ню Йорк”.

В момента именно това е най-засегнатият щат в новото огнище на заразата – САЩ. Сега там има над 55 000 регистрирани случая на Covid-19 и над 1000 жертви.

Бившият Ангел на „Виктория Сикрет” сподели в профила си и препоръки как да бъдем полезни в извънредната ситуация. Сред тях са - занеси на възрастните си съседи лекарства и храна, разходи им кучето, спазвай дистанция и ако имаш възможност дари на здравни организации. В инстаграм Лима сподели още, че прекарва времето си без грим и показа как гледа един от любимите си филми - „Роки”.

Преди малко повече от година красавицата и бившият й съпруг  - баскетболистът от NBA Марко Ярич се разделиха с общия им имот в Ню Йорк. Апартаментът в Манхатън бе продаден за 3,3 милиона долара. Той е разположен на 42-ия етаж на Metropolitan Tower, обхваща 204 квадратни метра и разполага с три спални и две бани, с невероятен изглед към Сентръл парк.

В момента Лима и Ярич живеят в Маями, където делят родителските грижи за двете им деца.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица