Сцената на „Евровизия” с авангарден дизайн

Шоуто е през май догодина

Ще ни представя младата певица Victoria

Националната телевизия на Нидерландия представи дизайна на сцената на конкурса “Евровизия”, насрочен за Ротердам на 12,13 и 16 май догодина. На нея ще се конкурират за континентална музикална слава всички 41 участници, сред които и България. Дизайнът на сцената е вдъхновен от мотото на 65-ото издание “Open Up” и типичните холандски пейзажи.

“Дизайнът показва връзката между небето, морето и сушата. Хоризонтът свързва тези елементи и служи като отворен прозорец към света на Евровизия. Подът на сцената е вдъхновен от каналите и мостовете, които свързват земята и водата в Нидерландия. С този дизайн се стремим да приближим максимално артистите към публиката”, споделя немският дизайнер Флориан Видер, който е проектирал сцени на наградите на MTV, наградите “Еми”, реалити шоуто “America Got Talent” и други популярни международни шоу предавания. Сред тях са и сцените на Евровизия 2011, 2012, 2015, 2017, 2018 и 2019-а.

Сцената в Ротердам се откроява с нетрадиционната, минималистична и модерна концепция. В краят на ноември беше обявено, че младата певица Victoria ще представи България на Евровизия 2020. Песента є за Ротердам ще бъде представена през март.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл