Събота за татковци с деца в Столичен куклен театър

Столичният куклен театър за поредна година ще се включи в Национална кампания „Да бъдещ баща“, която се организира съвместно с асоциация „Родители“.

По случай Седмицата на бащата (11-17 ноември), в събота – 16 ноември, вратите на театъра ще са отворени за татковци с деца, които ще се забавляват в компанията на актьори от театъра с уъркшоп и театрално представление, съобщиха от Столичния куклен театър.

Инициативата цели да покаже както на децата, колко важни са бащите за техните първи крачки в живота, така и на самите татковци, че всяко едно дете е личност и най-голямата сила на таткото е да го подкрепя по неговия път.

От 15.00 часа в събота, малчуганите и татковците ще могат да се включат в театрална работилница - уъркшоп, за да направят заедно с актьор и сценограф от театъра, кукли от спектакъла „Котаракът в чизми“. След това - от 17.00 ч. - те ще могат да гледат и самото представление на сцената на Столичен куклен театър на бул. „Гурко“ 14.

Промоционалните билети за татковци с деца вече са в продажба на касата на Столичен куклен театър. Поради ограничените бройки, участието ще става само с предварително записване на касата на театъра или на тел: 02 988 54 16

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура