Съвместен концерт правят Анелия и Миро

Последната съвместна изява на Анелия и Миро е през 2015 г., по време на концерт на телевизия „Планета“.

Двете звезди на българската музикална сцена за втори път организират съвместно участие

Специален водещ на събитието ще бъде актрисата Деси Бакърджиева

 

Две от най-големите звезди на българската музикална сцена Анелия и Миро организират съвместен концерт в подкрепа на кампанията „Великден за всеки“. Хитовите изпълнители, които освен колеги са и приятели, за втори път се качват на една и съща сцена за съвместно участие. Този път обаче изявата им е свързана с благотворителна цел.

И двамата са част от тазгодишното издание на инициативата „Великден за всеки“, която е под патронажа на националния омбудсман на България Мая Манолова. Освен Анелия и Миро в благотворителната кампания участия ще вземат и хитмейкърът Криско, актрисата Деси Бакърджиева, актьорът Тончо Токмакчиев и треньорът Тити Папазов.

Анелия и Миро ще изнесат концерт в Южния парк в София тази неделя от 16 часа. Двамата ще изпеят най-големите си хитове, сред които са и дуетите им „Завинаги“ и „Започваме на чисто“. Идеята на актуалните изпълнители е чрез съвместната си изява, освен да забавляват хората, също така да им напомнят колко е важно да бъдат добри.

„Както казваме в специален клип, който заснехме за кампанията на Мая Манолова, идва Великден, но ние не сме велики. Радвам се, че участвам в инициативата, и призовавам да дарим на по-възрастните - да им изпратим сърцата си, за да знаят, че някой го е грижа за тях“, споделя фолк дивата.

Водещ на концерта на двамата големи изпълнители ще бъде актрисата Деси Бакърджиева, а специален гост - неговият организатор омбудсманът Мая Манолова.

Анелия и Миро последно бяха заедно на една сцена през 2015 г., по време на концерт на телевизия „Планета“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица