Съдят младеж за жесток побой на момиче за отказ от секс

Районна прокуратура Варна дава на съд 19-годишен, пребил момиче, което му отказало секс. Според обвинителния акт Яшар М., който е без образование и осъждан, е причинил средна телесна повреда, счупване на носни кости и кръвонасядания, като предизвикал затруднено дишане.

Момичето изпаднало в стрес, превърнал се в дистрес до степен, че тя не била в състояние да излиза от дома си, съобщиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна.

Яшар и пострадалата се познавали от години, били съседи в един квартал, сближили се, като подсъдимият пожелал да имат връзка.

Те се срещнали през март 2016 г. до варненско училище, като без обяснения Яшар започнал да налага момичето и да блъска главата му в стената. След това насила я качил в автобус до района на ДКС и я завлякъл в Морската градина, за да прави секс с пострадалата. След нейния отказ продължил да нанася удари по лицето й и да я рита. Заплашил я, че ще я изнасили. С автобус двамата се върнали в квартала и насилникът продължил да бие момичето, докато не бил спрян от техен съсед.

Родителите на пострадалата я отвели в болница, където били установени сериозни травми на главата и на крака.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право