Съдят рецидивист, пребил и блудствал с баба от Златарица

Снимка: Архив

Районна прокуратура – Елена внесе в съда обвинителен акт срещу мъж, насилил възрастна жена.

Обвинението срещу Георги Камчиков е за това, че на 24 април тази година в Златарица, блудствал с възрастна жена, като я съблякъл и я пребил.

Около 21,00 часа пострадалата 75-годишна стопанка била сама в дома си. Баба Мария чула, че някой вика отвън от улицата. Помислила, че е неин роднина и излязла на двора. По гласа разпознала обвиняемия, който пребивавал от известно време в Златарица и работел като дървосекач. Той поискал да се обади от телефона й. Понеже го познавала, старицата го пуснала в дома си. Вместо да ползва телефона, обвиняемият казал на възрастната жена, че тази вечер ще ядат и пият, без да има някакъв повод. Поискал ѝ пет лева за цигари. След като взел парите, обвиняемият не си тръгнал, а се нахвърлил срещу жената и започнал да й нанася удари. Съборил я на пода и насила осъществил блудствени действия спрямо нея, като продължил да ѝ нанася удари.

След престъплението Камчиков избяга и бе обявен за издирване. Извършителят на престъплението бе арестуван на Хаинбоаз от патрулиращи полицаи два месеца по-късно.

По искане на прокуратурата на Георги Камчиков е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ и е в затвора в Ловеч.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право