"Сън": Ванга предрекла икономическа криза в Европа през 2019 г.

Ако контактът беше с висш разум, той щеше да прекъсне безусловно и завинаги в средата на юни 1991 г., когато се търси помощта на Ванга.

Огромна икономическа криза ще удари Европа през следващата година. Това е предрекла Ванга, пише британският вестник "Сън". Според таблоида българската пророчица е предвидила много катаклизми през 2019 г. Tя е предрекла, че цунами ще унищожи части от Азия. Природни и политически сътресения ще засегнат Русия и САЩ.

Огромен метеорит ще падне в най-голямата по територия държава в света, а срещу президента Владимир Путин ще бъде извършено покушение. Самият Путин признава, че срещу него е имало няколко опита за убийство, отбелязва изданието. Американският президент ще се разболее от мистериозно заболяване, което ще засегне слуха му.

Ванга почина през 1996 г. Нейните думи обаче и до ден днешен привличат вниманието на почитателите на конспиративните теории. Според привържениците й тя е предрекла атентатите от 11 септември 2001 г. в Ню Йорк, Световната икономическа криза от 2008-2009 г., както и възхода на Ислямска държава, пише още "Сън".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България