Съпругата на Шумахер получи запис от инцидента

Съпругата на Михаел Шумахер - Корина, вече разполага със запис на инцидента, който промени завинаги живота на легендарния пилот от Формула 1.

Видеото е от камерата на каската му и бе иззето от полицията на 29 декември 2013 г. - денят, в който Шумахер претърпя падането при каране на ски във Френските Алпи. Тогава Михаел загуби контрол и удари главата си в подал се през снега камък. Органите на реда пазеха записа, за да се уточнят детайлите при нещастния случай.

Точно пет години след инцидента, Шумахер продължава да се бори за живота си. Първоначално той бе в кома. От септември 2014 г. се възстановява в къщата си на брега на Женевското езеро, като състоянието му се пази в тайна. Появяват се противоречиви информации, а семейство Шумахер запазва мълчание.

„Всички знаем, че аз просто не мога и не искам да разкривам нищо за здравословното му състояние, защото трябва да уважаваме желанието на семейството му. За съжаление, това е единственият начин. Няма друг. Но искаме да продължаваме да защитаваме интересите му“, казва мениджърката на Шуми - Забине Кам.

Михаел наложи доминация във Формула 1, продължила десетилетие между 1994 и 2004 г. Той е седемкратен световен шампион, а първата му победа е отпреди 26 години - през 1992 г. на пистата "Спа" в Белгия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена