Съюзът на инвалидите в България поздрави Бойко Борисов за изборната победа

Съюзът на инвалидите в България (СИБ) изпрати поздравителен адрес до председателя на ГЕРБ Бойко Борисов по случай убедителната изборна победа. „Пожелаваме Ви да сте здрав, все така упорит и последователен! Пожелаваме Ви и още по-големи успехи в предстоящото управление на страната“, се казва в писмото.

В поздравителния адрес до Бойко Борисов председателят на СИБ Красимир Коцев и членовете на Съюза на инвалидите изразяват надеждата си, че проблемите на хората с увреждания ще получат обективна оценка и разрешаване в духа на европейските традиции и закони.

Българската търговско-промишлена палата също поздрави Бойко Борисов за изборната победа на ГЕРБ

Председателят на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) Цветан Симеонов изпрати поздравителен адрес от името на Управителния съвет на БТПП до председателя на ГЕРБ Бойко Борисов по случай изборната победа. „Пожелавам Ви здраве, успехи и конструктивно и ползотворно сътрудничество със социалните партньори“, се казва в адреса.

В писмото си до Бойко Борисов членовете на Българската търговско-промишлена палата предлагат консенсусни мерки за подобряване условията на стопанската дейност в страната. Те изтъкват, че така предложените мерки ще гарантират реализирането на най-неотложните икономически реформи в страната. „Предложенията следва да обединят политическите сили, включително и в програмата им при сформиране на стабилно правителство“, заявяват от БТПП.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика