С благотворителна инициатива ще отбележи рождения си ден кметът на Стара Загора

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров навършва на 21 септември 38 години и ще отбележи личния си празник с благотворителна инициатива. Целта е да се съберат необходимите средства за лечението на млада жена от Стара Загора, което се извършва в Германия.

Удоволствие е за мен да Ви поканя на рождения си ден да споделим, макар и скромно, личния ми празник. Този път се надявам да сме повече хора, защото искам да подкрепим каузата за спасението на Камелия Добрева – казва в поканата си, която е отправена към всички старозагорци Живко Тодоров.

Камелия Добрева е от Стара Загора, на 32 години и страда от остра Т-лимфобластна левкемия, а сумата от 300 000 евро, която е необходима за нейното лечение, е непосилна за семейството.

Ще бъда по-щастлив на рождения си ден, ако вместо подаръци и цветя, съберем добрина! – с тази думи Живко Тодоров призовава всеки, който има възможност да се включи в благотворителната инициатива.

Той разчита на съпричастност от страна на всички и на парични дарения, които могат да бъдат направени не само в конкретния ден, а също и преди и след това.

Благотворителното събитие е от 19:00 часа в лапидариума и античната улица в Регионалния исторически музей. Всеки може да реши дали да помогне като използва дарителските кутии или дарителските сметки, които са в Банка ДСК:

EUR сметка с IBAN: BG93STSA93000026167852 - Kameliya Dobreva

BGN сметка с IBAN: BG68STSA93000026167817 BIC: STSABGSF - титуляр: Камелия Добрева Добрева

Pay Pal - [email protected]

Повече за кампанията: https://www.facebook.com/zaedno.za.kameliq

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони