С дебитната детска карта може да спечелите 2 уикенда в Disneyland и много други награди

В последните години банките излязоха с финансови продукти, насочени изцяло към подрастващите. Най-използваният инструмент за въвеждане на детето в света на финансите се оказа дебитната карта, достъпна за всеки, навършил 7 години. Чрез нея децата се учат на отговорност, достигат до извода, че парите са ограничен ресурс, изграждат ценни навици.

Не става само с учене обаче, трябват и игри.

А какъв по-добър начин да разнообразите децата си и да разширите мирогледа им от анимационни герои, атракциони и забавна екскурзия, или накратко - посещение на Disneyland® Paris, най-големият увеселителен парк в Европа.

В периода 17.01. - 27.02.2019 г. спокойно можете да съчетаете полезното с приятното, като се включите в промоция на Fibank. Необходимо е да заявите и/или издадете карта Mastercard Pay Pass Kids или Mastercard Pay Pass Teen на вашето дете. Всеки участник има възможност да спечели една от страхотните награди, предоставени от Първа инвестиционна банка.

Ежедневно Fibank подарява семеен билет за 4-ма души за кино "Арена"; ежеседмично -  5 броя ваучери за книжарници „Сиела", а голямата награда са 2 семейни уикенд пакета в Disneyland® Paris.

Късметлиите, които ще пътуват до френската столица, ще се насладят на цялостно преживяване, осигурено от Fibank и със съдействието на Mastercard. Всеки уикенд пакет включва самолетни билети, хотелско настаняване, входни билети за парка, VIP пасове за бързо придвижване на опашките, ваучери за храна и мърчандайз от Disneyland ® Paris и медицинска застраховка. Печелившите ще бъдат изтеглени на 28 февруари 2019 г.

Вземете детска или тийн дебитна Mastercard от Fibank за Вашето дете и подарете едно незабравимо изживяване в Disneyland ® Paris за Вас и цялото Ви семейство!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Вашите пари