С над 13 млн. лв. организират движението в София

Подз: Поддържат за 4 години знаци, маркировки и антипаркинг колчета

Столичната община дава 13,5 млн. лв. за изграждане на средства за организация на движението за 4 години с възможност за допълнителни 6 месеца. Поръчката е в размер на 12 млн. лв. без ДДС, а възможността за повторно възлагане на дейностите за 6 месеца е 1,5 млн.лв.

Включват се дейности по изграждане на средства за организация на движението, като поставяне или ремонт на пътни знаци, полагане на маркировки и премахване на стари. Включено е и изграждане или ремонт на осветителни елементи за сигнализация, поставяне и реконструкция на антипаркинг елементи, монтаж на парапети.

По поръчката се кандидатства до 22 май. В нея София е разделена на три обособени позиции, като фирмите могат да кандидатстват само по една. Общата сума е разделена по равно между позициите. Първата от тях включва районите „Витоша“, „Лозенец“, „Триадица“, „Панчарево“, „Младост“, „Студентски“. Във втората влизат „Овча Купел“, „Красно село“, „Красна поляна“, „Банкя“, „Люлин“, „Връбница“, „Възраждане“ и „Илинден“.

Позиция 3 е за „Надежда“, „Нови Искър“, „Сердика“, „Кремиковци“, „Подуяне“, „Оборище“, „Искър“, „Слатина“, „Изгрев“ и „Средец“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България