С огнено шоу и с класическа музика откриха новия СПА–център край Варна

С изключително атрактивно огнено шоу с факли  в басейн на балет „Ариана „ към клуб по плувни спортове „Торпедо”  беше открит официално в петък вечер новия Аquahouse Thermal & Beach  в курорта „Св.Св. Константин и Елена" край Варна. За стотиците гости на тържеството имаше изпълнения на класическа музика на Trio Magnific.

Аquahouse Thermal & Beach e част от инвестиционната програма на „Св. Св. Константин и Елена холдинг” АД за утвърждаването на курорта на европейската туристическа карта като целогодишна морска и СПА дестинация, която предлага почивки, морски СПА и Wellness уикенди и ваканции, условия за балнеология и рехабилитация, спорт и релакс, грижи за здравето и красотата. Новият център се шири на 6000 кв.м , с 14 басейна, с лечебна минерална вода от 32 до 42 градуса, полезна за профилактика на много болести. Инвестицията е в размер на 6 млн. евро.

Сред гостите на официалното откриване бяха забелязани генералният консул на Русия във Варна Сергей Лукянчук, главният изпълнителен директор на „Фрапорт туин стар”-концесионер на морските летища Улрих Хеппе, председателят на КЗП Димитър Маргаритов, зам.-кметът на община Варна Тодор Иванов, както и много бизнесмени, приятели ,  партньори и контрагенти на инвеститора.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България