С тенис и ММА от висока класа спортните канали на Мтел изпращат 2017-a

Развръзката на демонстративния тенис турнир Мубадала в Абу Даби и галавечер 219 на UFC са акцентите в програмата на спортните канали на Мтел в последния уикенд на 2017 година.

Тенис турнирът Мубадала, който се провежда ежегодно в Абу Даби, неслучайно носи названието Световно първенство по тенис. В предишните си 9 издания надпреварата, в която участват само шестима от най-добрите играчи, е печелена от едва трима: Анди Мъри (2 пъти), Новак Джокович (3 пъти) и Рафаел Надал (4 пъти). Испанският №1 се отказа от участие заради травма и няма да успее да защити трофея си от миналата година, но целият тенис свят ще следи в какво състояние се намира завръщащият се след продължителни лечение на травма Новак Джокович. Финалният двубой на турнира Мубадала ще се излъчи пряко на 30 декември, събота, от 17:00 часа по Mtel Sport 1.

В ранните часове на последния ден за годината Mtel Sport 2 ще предава пряко галавечер 219 на UFC от Лас Вегас. Началото е 5:00 часа, а основният двубой ще противопостави две от най-популярните дами в света на бойните спортове. Крис Сайборг, която доминира през последните години, ще защитава титлата си в категория „перо” срещу Холи Холм – първата жена, победила легендата Ронда Раузи. Внимание заслужава и битката между руснака Хабиб Нурмагомедов и бразилеца Едсон Барбоса в лека категория. Този, който спечели, ще има шанса да се бие срещу Конър Макгрегър или временния шампион Тони Фъргюсън.

Освен силно изпращане на 2017 г., спортните канали на Мтел са подготвили и качествено посрещане на новата 2018 г. На 1 януари, от 20:00 часа, всички спортни фенове ще станат свидетели на най-голямото събитие в сезона на Националната хокейна лига – традиционният мач на открито – „Зимна класика”. Честта да се изправят един срещу друг пред повече от 60 000 фена тази година се пада на тимовете на Бъфало Сейбърс и Ню Йорк Рейнджърс. Домакин на зрелището е бейзболният стадион Сити Фийлд в Ню Йорк. Двубоят можете да проследите по Mtel Sport 2.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена