С 22 процента намаление на сметките за парно в Сливен през април

Сливенци ще платят с 22 процента по-ниски сметки за парно отопление през април. Промоцията е на местната „Топлофикация” и за нея бе съобщено в сайта на дружеството. „Отстъпката важи за всички сгради, които ползват услугата ни до края на отоплителния сезон” – уточниха от ръководството му.

"Топлофикация" - Сливен запази цените си през април за разлика от другите градове в страната, тъй като производството й е на въглища и не се влияе от цените на газа. Промоцията през април е жест към коректните абонати - коментираха още от фирмата.

Сметките за топлото в Града под Сините камъни вече години наред са най-ниските в страната и по други причини. Дружеството бе първото в бранша, което започна да използва индивидуални договори с абонатите си. Бяха въведени и промоционални програми за лоялните потребители, които редовно се издължават всеки месец. Така най-масовите месечни сметки варираха между 75-80 и 140 лева за двустайни и тристайни апартаменти, където са включени над 75 на сто от радиаторите. Официално решение за края на отоплителния сезон все още не е взето, но се очаква това да стане в средата на новата седмица.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България