Тайната на Крис Хемсуърт за перфектно тяло

Актьорът Крис Хемсуърт, популярен с ролята си на бога Тор в поредицата "Отмъстителите", разкри в Instagram видео, промотиращо приложението му за отслабване, че поддържа форма със смутита, които приготвя сам.

"Протеин, конопени семена, кейл, кокос, семена чиа, матча на прах, магнезий, бадемово масло, банан, малини, ягоди.. Когато загубиш бройката на съставките, значи си направил перфектното смути", сподели Крис.

Богато на протеин, витамини и ценни минерали, това смути е тайната на актьора, която прави всяка тренировка супер ефективна. Благодарение на семената и натуралните продукти, напитката му дава достатъчно енергия, за да може той да изпълни всяко упражнение от иначе високо интензивната си и сложна тренировъчна програма.

Фитнес режимът на Бога на гръмотевиците включва вдигане на тежести с кръгови тренировки и кардио, като упражненията често се редуват и сменят, за да не свиква тялото му.

След участието на актьора в хитовия "Отмъстителите", интересът към тренировъчната му подготвка значително нарастна, поради което в онлайн пространството дори се появи т.н. "Тренировка на Тор".

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл