Тайната на Харисън Форд за щастлив брак: Не говори и кимай с глава

Ако имате проблеми в брачния живот и сте на път да посетите семеен терапевт - недейте! Вместо това може да се вслушате в думите на Харисън Форд, който издаде своята тайна за щастливо и дълготрайно съпружеско съжителство... А тя се оказва съвсем елементарна.

"Не говори. Кимай с глава", пошегува се 77-годишният актьор в свое интервю за сп. "Paradе".

Тази година през месец юни той и съпругата му Калиста Флокхарт ще отпразнуват своята 10-та годишнина от деня, в който се врекоха един на друг във вечна любов на церемония в Санта Фе, щата Ню Мексико. Тяхната връзка обаче води началото си от 8 години преди тази дата. Те сякаш са постигнали невъзможното за холивудските ширини - стабилност във взаимоотношенията си, които същевременно са изпълнени с чисто щастие и нестихваща обич.

И макар че някои хора могат да гледат скептично на голямата разлика в годините им - равняваща се на 22 г., звездата от култовия сериал "Али Макбийл" още през 2017 г. увери читателите на изданието "Closer Weekly", че тя никога не е била проблем за тях.

"Истината е, че понякога се чувствам много по-стара от Харисън", каза тогава актрисата.

Разбира се, извън кръга на шегата, Форд разкри как наистина поддържа връзката си здрава. Факт е, че от 25 години той е лицензиран пилот и обича да прекарва голяма част от времето си в пилотската кабина - високо над земята, но преди да скочи в нея, Харисън се уверява, че е изпълнил абсолютно всички домашни задължения.

За петдесетте си години в бизнеса, Форд е изиграл едни от най-емблематичните герои на големия екран, в това число Хан Соло от "Междузвездни войни" и Индиана Джоунс, но откровено заявява, че успехът не е дошъл без упорит труд.

"Славата не ме споходи за една нощ. Градих кариера в продължение на 15 години, преди да направя големия си пробив. Непримиримостта е едно от качествата, които със сигурност притежавам", казва той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица