Тайните за красота на Синди Крауфорд

Топ моделът Синди Крауфорд разкри пред People своите тайни за красота, благодарение на които тя изглежда феноменално на 53 години.

Синди твърдо вярва, че излъчването на всяка жена се определя както от грижите, които полага за външния си вид, така и от усилията да бъде в хармония с вътрешния си свят:

"Ако се грижиш за тялото и ума си, наслаждаваш се на връзките си и имаш приятелки, с които да се смееш, това е достатъчно".

Все пак, Синди има някои малки бюти трикчета, първия, от които е редовната употреба на универсален крем. Тя го използва както за кожата на ръцете си, така и за петите, устните и всяко друго място по тялото й, където кожата е по-суха.

Синди често носи коректор под очите, но винаги избира такъв, с хидратиращо действие: "Ако нанесете по-сух продукт, той подчертава фините линии около очите ми. Когато коректорът е хидратиращ, той ги прикрива, а и се бори с тъмните кръгове", признава моделът. Друга хитринка, на която тя разчита и то от близо 5 години, са маските за очи, отново хидратиращи и ревитализиращи.

За да изглежда лицето й по-свежо, Синди нанася матиращ руж с леки отблясъци, които да уловят светлината и да я насочват към скулите й.

Съпругата на Ранде Гербер признава още, че тайната за перфектна прическа е спреят за заплетена коса. Тя го нанася върху мокра коса след баня, но понякога го използва и за да заглади хвърчащите косъмчета на сутринта, особено ако предния ден си е правила сешоар или друга прическа.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл