Тайните на Гуинет Полтроу за перфектна форма (ВИДЕО)

Питието вече е задължително

На 47 години Гуинет Полтроу е в повече от впечатляваща форма, тайните за поддържането на която актрисата разкри пред Harper's Bazaar.

Всяка сутрин Гуинет започва с лъжица студено пресовано кокосово масло, което жабури в устата си, заради антибактериалните му свойства. След това красивата блондинка пие по 1 до 2 чаши вода докато работи на компютъра си в малкото свободно време преди децата й да се събудят. Кафето е задължителна част от дните й, като Полтроу обича да го споделя със съпруга си.

Филмовата актриса признава, че не си пада по закусването и след сутрешното кафе се отправя към фитнеса, където взима със себе си голяма бутилка вода, към която добавя разтворими витамини за повече енергия.

"През уикендите обикновено ям брънч (закуска и обяд в едно), но през седмицата се старая да пия смути след тренировка и в него да сложа възможно повече зеленолистни, фибри и протеин на прах.

Около обяд Гуинет обикновено се храни с ястията, които нейната компания за здравословен начин на живот предлага на своите клиенти - салата с протеин, здравословен бургер или тако.

В следобедните часове тя предпочита солени и хрупкави снакове като сурово кашу или претцели, към които добавя чаша зелен чай.

Азиатската кухня е на почит в дома на Гуинет, поради което често присъства на трапезата й вечер. Актрисата има стриктно правило да вечеря между 6 и 6,30, тъй като заспива по-трудно, когато е преяла.

"Старая се да не прекалявам с пиенето през седмицата, но след дълъг и тежък ден, едно питие е просто задължително", признава тя.

Храните, които Гуинет не обича са копър, младо телешко и октопод, а тези, на които не може да устои са пържените картофки и пастата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл