Тайните пластични операции в Холивуд

Голяма част от най-известните личности в света са променили малка част от тялото си в даден момент

Огромна част от популярните холивудски знаменитости са променили дадена част от своето “несъвършено” тяло в определен момент от бляскавата си кариера. И докато много малка част от тях, например Ники Минаж и Ким Кардашиян, открито признават за пластичните си операции, останалите упорито прикриват, че са лягали под ножа. В повечето случаи става дума за минимални промени - лека ринопластика (корекция на носа), повдигане на клепачите, корекция на бюста и други.

Секссимволите в Холивуд Меган Фокс, Дженифър Лоурънс и Скарлет Йохансон са “виновни” по първия показател. Според запознати популярните актриси са си коригирали носа, без да бъдат забелязани или критикувани за това.

Хитовите изпълнителки Тейлър Суифт и Марая Кери пък са легнали на операционната маса за леко уголемяване на бюста. И докато при Кери тази корекция е доста по-категорична и забележима, при “Любимката на Америка” специалистите все още не могат да определят с колко точно се е увеличила пазвата й.

Въпреки че кланът Кардашиян/Дженър е известен с култа към съвършен външен вид и очевидни корекции по тялото, до този момент реализираната моделка Кендъл Дженър упорито отрича да е лягала под ножа. Експертите обаче са на мнение, че и тя като сестрите си е използвала услугите на козметичен хирург. Снимки от преди и сега показват, че 21-годишната риалити звезда леко си е уголемила устните и малко е повдигнала веждите.

 

Знаменитостите с дребни корекции

 

Меган Фокс „трансформира“ лицеви дефекти

27-2-1Носителката на множество награди за сексапил Меган Фокс невинаги е изглеждала толкова добре, колкото в най-славните си години. Красивата брюнетка и преди е привличала доста мъжки погледи, но след посещение при козметичен хирург за ринопластика и лека промяна на пигментацията на кожата се превръща в секссимвол номер едно в света.

 

Дженифър Лоурънс печели и преди, и сега

27-2-2Една от най-печелившите актриси в момента Дженифър Лоурънс също като колежките си е решила тайно да поправи някои части от тялото си. Според запознати с “еволюцията” на красавицата през годините тя е коригирала носа си и леко е подобрила усмивката си с филъри. Феновете са категорични обаче, че и преди, и сега Джени изглежда безупречно.

 

Красивата страна на „Отмъстителите“ гони съвършенство

27-2-3Русото изкушение на Холивуд Скарлет Йохансон си остава една от най-естествено привлекателните актриси в историята на киното въпреки еднократното посещение при козметичен хирург. В някой момент от развитието на кариерата си блондинката тайно е коригирала носа и леко е намалила размерите му.

 

„Любимката на Америка“ скъса с естествеността си

27-2-4Актуалната поп звезда Тейлър Суифт е сред най-успешните изпълнители на световната музикална сцена вече над 10 години, главната причина за което е “земното” й творчество и имидж. Наскоро обаче, на върха на славата си, американската сензация обърна гръб на естествената красота, като леко коригира своя “несъвършен” бюст.

 

Голяма пазва голям глас крие

Гласовитата певица Марая Кери никога не е криела стремежите си да бъде съвършена както в кариерата си, така и външно. Изпълнителката е “обвинявана”, че е коригирала множество части от тялото си, въпреки че доказателства за това почти не се намират. Феновете є са убедени обаче, че любимката им със сигурност е уголемила пазвата си с няколко размера.

 

Открито признание

Бритни Спиърс не крие за филърите

Бритни СпиърсИконата в поп музиката Бритни Спиърс също е част от “клуба” на звездите с пластични операции. 35-годишната майка на две деца открито признава, че има слабост към филърите за устни и прибягва към тях, за да коригира тази несъвършена част от лицето си.

Хитовата изпълнителка не се срамува, че използва козметични процедури за промяна на някои свои несъвършенства, но е категорична, че устата й е единствената част, която някога е коригирала.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица