Талантливи турски деца превземат снимачните площадки

Наред с учението, печелят и солидни хонорари

Алихан Туркдемир

Чаровният Алихан Туркдемир започва актьорската си кариера още на 5 години. Преди да изгрее в сериал, момченцето вече е разполагало в биографията си с успешни снимки на реклами на авиолинии, строителни компании...

Скоро след това на момчето е предложена роля в сериала "Дворецът на сърцето", а през 2015 г. се присъединява към екипа на "Великолепният век: Кьосем".В този момент той е най-младият на снимачната площадка. Много зрители го запомниха добре именно заради ролята на шехзаде Мустафа. Следват телевизионните проекти "Миризмата на дете","Пълнолуние” и "Припев на вътрешни гласове".

През юни 2019 г. Алихан навърши 10 години. Той съчетава актьорската си кариера с училище и уроци по музика. Момчето има собствен профил в Instagram, който се контролира от майка му.

 

Айбарс Картал Озсон

Айбарс започва своята актьорска кариера с един от най-популярните турски телевизионни сериали - "Великолепният век".Момчето получи ролята на малкия шехзаде Джихангир.Успешният дебют е последван от други роли. Айбарс участва в телевизионните сериали "Обичано бебе", "Възел" и "Печалба".

През 2016 г. Айбарс Картал Озсон получи наградата за най-добър актьор на истанбулския университет Хелишим. В своята тържествена реч той спомена, че в бъдеще иска да стане режисьор. Младият актьор посвети наградата си на по-малкия си брат.

 

Керим Туна Кара

10-годишният актьор и модел Керим Туна Кара наскоро завърши снимките в сериала "Blur" . Момчето беше одобрено за една от главните роли. На снимачната площадка той работи с популярни актьори Бурак Севинч и Мелис Сезен. Преди това Карим участва в сериала "Черно-бяла любов".

В момента момчето мечтае за нови роли, но не забравя за училище, занимава се със спорт и музика.

 

 

Берен Гьокйълдъз

Берен вече е на 9 години, но филмографията й вече е впечатляваща. Актьорската кариера на момичето започна със сериала "Семейството на съпруга ми". След това следват снимките в телевизионните проекти "Мама", "Нашата история" и "Дъщеря".

С кариерата на Берен е ангажирана майка й. Момичето има натоварен график, който включва не само снимки, но и часовете по танци и музика.

Младата звезда вече е спечелила няколко филмови награди. Включително за ролята в сериала "Мама" Берен беше отличена на престижната церемония "Златна пеперуда". За участието си в тази поредица екранната Зейнеб е получавала хонорар от 20 хил. турски лири за епизод.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали