Тежко остава състоянието на таксиметровия шофьор, който беше прострелян снощи в столицата

Втори оглед ще бъде извършен днес на мястото на стрелбата. До момента няма заподозрени за нападението.

39-годишният таксиметров шофьор остава в болница в тежко състояние с опасност за живота. Според полицията основната версия, по която се работи е, че инцидентът е възможно да е резултат от миналото на водача, когато той е бил част от престъпна група за разпространение на наркотици.

"Срещу него са произведени изстрели от лице, което е било с тъмни дрехи и с маска. На мястото е извършен оглед, иззети са веществени доказателства, извършени са и други процесуално-следствени действия на други адреси. Снемат се показания от свидетели. Това, което може да се каже е, че с голяма степен на вероятност престъплението не е извършено и не е свързано с професионалната дейност на лицето като таксиметров шофьор", коментира пред БНР

старши комисар Младен Маринов, директор на СДВР

Към момента водачът на таксито е подсъдим като част от престъпната група, обясниха снощи от столичната полиция. Делото е от преди 5-6 години. Докато върви процесът, 39-годишният Явор е работел в таксиметровата компания. Негови близки обаче отрекоха информацията за криминалното му минало.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право