Тежък старт за Йоканович и "Фулъм" във Висшата лига

"Фулъм" записа втора поредна загуба след завръщането си във Висшата лига. Тимът на Славиша Йоканович, бившият треньор на "Левски", отстъпи с 1:3 при гостуването си на "Тотнъм" на "Уембли". Това бе и втори последователен мач, в който "котиджърс" инкасира 3 попадения след 0:3 от "Кристъл Палас" на старта на сезона.

Лукас Моура откри резултата в Лондон след впечатляващ гол в 43-ата минута. След почивката гостите се върнаха в срещата, след като Александър Митрович с глава изравни. Последваха обаче силни минути за домакините, в които първо Кирън Трипиър даде нов аванс на "шпорите", а след това и Хари Кейн откри головата си сметка през новия сезон. За нападателя това бе и първи гол през месец август в кариерата му. Преди това той бе пропуснал да се разпише във всеки един от 14-те сблъсъка от Висшата лига в този период от годината.

Така в крайна сметка "Тотнъм" остана с пълен актив, а "Фулъм" е последен без точка. В другите мачове "Кардиф" - "Нюкасъл" 0:0, "Евертън" - "Саутхямптън" 2:1, "Лестър" - "Уулвърхямптън" 2:0 и "Уест Хем" - "Борнемут" 1:2.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят