Теленор предлага възможност за покупка на новия Huawei P10 преди официалната премиера

Теленор предлага възможност за предварителна покупка на новия Huawei P10 преди официалната премиера на устройството на българския пазар, съобщиха от мобилния оператор.

Желаещите могат да регистрират своя интерес за покупка на официалната интернет страница на оператора https://www.telenor.bg в периода между 15 и 27 март. Всички регистрирани и сключили сделка за покупка на устройството или договор за лизинг, ще получат новия си Huawei P10 в избран от тях магазин от

търговската мрежа на Теленор преди официалният старт на продажбите на 1 април 2017 г., в периода между 28 и 31 март.

Освен това, всички закупили устройството чрез предварителна регистрация или сключили договор за лизинг за него, ще получат и специален подарък – луксозен комплект аксесоари за Huawei P10 включващ външна батерия с бързо зареждане, SuperCharge зарядно устройство за автомобил, кабел за зареждане SuperCharge и комплект 2в1 (триножник и селфи стик).

Huawei P10 предлага 5,1-инчов капацитивен дисплей, както и двойна камера, разработена съвместно с Leica (20-мегапикселова монохромна и 12-мегапикселова цветна), която се отличава с артистични портретни снимки с 3D технология за разпознаване на лица и предлага още динамично осветяване за подобрение на портретите, естествен „буке“ ефект и HUAWEI хибриден зуум.

Предната камера е с нов, по-ярък сензор и по-голям отвор за забележителни селфи портрети.

Устройството работи с осемядрен процесор Kirin 960 и операционната система Android 7.0, с EMUI 5.1 интерфейс. Устройството е с 64 GB вградена памет, 4GB RAM и с възможност за разширение на паметта до 256 GB с помощта на microSD-карта.

Теленор предлага Huawei P10 за предварителна продажба в черно, златно и сребристо. Цената на устройството е 779,99 лв. при заплащане в брой и с двугодишен договор за абонаментен план Нонстоп 60.99, сега с промоционална месечна такса от 40,99 лв. или за 39,99 лв. на месец при лизинг с двугодишен договор за същия абонаментен план.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България