„Тигрите“ на Борисов сразиха „Левски“

Бойко Борисов се завърна на футболния терен и бе капитан за ветераните на „Витоша“ (Бистрица) при успеха с 2:0 над „Левски“. Приятелската среща се игра на стадиона на „тигрите“. Истинско съзвездие бе на терена. За „Левски“ играха Даниел Боримиров, Георги Иванов-Гонзо, Дончо Донев, Христо Йовов, Захари Сираков. За „тигрите“ блестяха Гошо Гинчев и Георги Пеев. На трибуните пък гледа легендата на 26-кратните шампиони Наско Сираков редом с Димитър Иванков.

„Витоша“ спечели благодарение на голове на бивши национали - Светослав Петров и Георги Пеев. В 78-ата минута Бойко Борисов имаше възможност да направи успеха класически, но ударът му от дузпа бе париран от стража Йордан Господинов. Попадение на Гонзо през първата част пък бе отменено заради засада.

През годините „Левски“ се превърна в любим съперник на премиера. През зимата той вкара три гола на „сините“ в ежегодния турнир за ветерани на комплекс „Царско село“ при успеха със 7:4 и взе „Златната обувка“ на състезанието. През 2011-а Генерала реализира един от головете за 3:1 в друг приятелски двубой.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ