Тино от „Гласът на България“ вкара чалга хит във филм на Тарантино

Един от най-колоритните участници в „Гласът на България“ – Кирил Хаджиев-Тино, шокира публика и треньори с кавър на „Луда по тебе“, един от топ хитовете на Камелия, по време на първия голям концерт в събота вечер. Момчето с опасни низини в гласа до сега предизвикваше асоциации с Ник Кейв заради сексапилния мрак в звученето си и изключително хипнотизиращия си, плътен тембър.

Като китарист в рок група той залагаше на алтернативните парчета за представянето си в шоуто и изборът на песен на Камелия за представянето му на четвърт финалите наелектризира въздуха в залата. Песента, която в оригинал кара целокупният български народ да къса риза под водопад от салфетки в кварталната кръчма, прозвуча в аранжимент като за филм на Тарантино.

„Никога не съм си представяла, че тази песен може да звучи по такъв начин. Ти си непредвидим, най-разпознаваемият тембър в сезон шест!“, обяви Камелия. „Много филмово изпълнение, браво!“, не скри респекта си Графа, а Михаела Филева бе категорична: „Отбор Камелия поднася големите изненади тази вечер!“.

По време на четвъртфиналите съдбата на 12-те финалисти зависи изцяло от зрителите, които след всяко изпълнение могат да подкрепят своя фаворит като изпратят името му на латиница на номер 16 700. Активното гласуване ще осигури място на най-добрите на следващия концерт и ще помогне за възраждането на едно от емблематичните културни средища в София – Националния студентски дом.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл