Тир се преобърна на „Хемус“, няма пострадали

Малко след 8 часа тази сутрин в дежурната оперативна част на ОДМВР- Шумен бил приет сигнал за възникнал пътен инцидент на км 355+700 на АМ "Хемус" / в посока към гр. Варна на около километър край бензиностанция ОМВ преди Нови пазар.

img-a414c0d235c1992cc25d680c2f4e510b-vКъм мястото на произшествието са насочени екипи на полиция и пожарна. След пристигане пътните полицаи установили, че водач на товарен автомобил Ивеко с варненска регистрация се преобърнал върху пътното платно, като част от каросерията била в насрещната лента за движение.

Водачът А.К. /54г./ от Аксаково не е пострадал. Правоспособен е, тестван е за алкохол, наличие не е установено. Движението се осъществява през алтернативен маршрут, пътни полицаи регулират автомобилите и ги насочват през етапна връзка.

От Областната дирекция на МВР в Шумен се обръщат с молба към водачите да спазват указанията на екипите на "Пътна полиция". Установени са водачи, които са навлезли в насрещната лента за движение на АМ "Хемус", като към тях ще бъде взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България