ТИР удари кола на семейство с две малки деца

Снимка: Архив

Младо семейство оцеля по чудо, след като ТИР загубил контрол и навлязъл в тяхната лента, удряйки колата им „Фиат Брава”. Инцидентът стана към 16,10 часа в понеделник на пътя Търговище-Разград, близо до село Бистра. При катастрофата е пострадала майката на две малки деца, която е откарана в болницата в Търговище със съмнения за фрактури на краката. Дечицата на около 2 и 6-7 години видимо нямали наранявания. Същото се отнасяло и за бащата, съобщиха от мястото на инцидента. При прегледите в болницата се установява дали нямат скрити травми.

По първоначални данни камионът „Мерцедес” с ремарке, който пътувал към Разград, е загубил контрол и нахлул в насрещното движение. Предполага се, че причина е станал дъждът, който се изля по това време.

Удареният автомобил е с търговищката регистрация, но е възможно семейството да е от Разград.

До приключване на огледа на мястото на инцидента и до измъкването на превозните средства, които са участвали, пътят ще остане затворен, информираха от полицията в Търговище.

Обходният маршрут за пътуващите в посока Търговище товарни автомобили е през село Чудомир – Дралфа –  Търговище, за пътуващите в същата посока леки автомобили през Чудомир – село Голямо Соколово, село Бистра – Търговище. За пътуващите в посока  Разград е в обратния ред. Движението по обходните трасета се регулира от служители на полицията в Търговище.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България