Тита и Гери Никол премериха сили на модния подиум

Феновете им поведоха битка в социалните мрежи

Двете млади певици, станали идоли за родните тийнейджъри, Тита и Гери Никол, смениха амплоато – демонстрираха пищни тоалети на подиума на Седмицата на модата в София. Същински топмодели, ще кажеш. Двете крайно провокативни момичета бяха избрани от два сериозни модни бранда да представят по един пролетно-летен тоалет от всеки.

2-3-1

Феновете им веднага започнаха лют спор в социалните мрежи коя е по-готина и по-секси. Почитателите на Тита обявиха, че вече тя е кралицата. И показаха нейни снимки от екзотичен плаж, които са наистина повече от впечатляващи, както можете да се уверите. Гери Никол не може да се похвали чак с такива дадености, колкото и да възпява някои части от тялото си. Феновете й обаче извадиха зашеметяващи нейни снимки от Сейшелите.

На модния подиум и двете се представиха яко, както казват почитателите им...

Голямооката Тита, така навярно би я нарекъл самият Омир, дефилира редом до познати лица и тела като Златка Димитрова. В компанията беше и Велина Узунова. Преди да стане певица, откритието на рапъра Криско проби най-напред като модел. Името й стана известно, докато бе в Ангелите на Мегз и рекламираше дрехите на дизайнерката, припомня HotArena.

Тита се появи на модния подиум в ефектна сребриста пола и черна, прозрачна блуза с изключително интересни орнаменти. На главата й имаше корона. В залата се заговори, че вече е детронирала колежката си Гери Никол, която се провъзгласи за „кралицата“ в един от предишните си хитове („I am the queen”).

Тита предпочете да се съсредоточи в ролята на модел и не отвори уста на сцената. Варненката се появи облечена в бяло асиметрично сако, единият ръкав на което бе срязан, а другият - дълъг. По същия начин бе скроен и панталонът й, решен в черно – единият крачол бе къс, а другият – до глезена.

Изпълнителката на „Ела и си вземи“ не носеше корона върху главата си, а бял завързан шал, под формата на лента за коса. Освен че се изяви като модел за пореден път, Гери Никол пя. А това не е маловажно за певица.

Двете се сблъскаха първо в „Х фактор“

Христина, или вече Тита, стана популярна през 2016 г. покрай шоуто „Х фактор“, където припяваше редом до Гери Никол. Тита тогава сложи Гери и Дара в малкия си джоб. Тогава започна лютата конкуренция между тях. Преди това Тита бе само модел, един от от ангелите на Мегз.

Самата й тогавашна шефка Миглена Каканашева разказа трогателната история за едно малко момиче с големи мечти. Ето какво написа Мегз в социалната мрежа Instagram: "Има нещо ужасно вдъхновяващо в това да видиш как една мечта става реалност. Това е нашето бебе ангел Хриси. Тя е първият изпълнител на Криско и само за ден счупи всички рекорди за гледаемост на първо парче. Сега тя е Тита и много скоро ще стане най-голямата звезда в България“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица