Тита пее пред столичния хайлайф

На церемонията раздават специални статуетки за цялостен принос в музиката и най-влиятелна личност в социалните мрежи

Атрактивната изпълнителка Христина Христова – Тита е една от звездите, които ще се изявят по време на поредното издание на наградите The 1 Lifestyle Awards, научи “Труд”. Красавицата ще пее пред столичния хайлайф утре на събитието, на което популярни личности от различни сфери на дейност, отличавайки ги в категориите мода, бизнес, личен живот, медии и музика, ще получат специални статуетки.

Освен предварително обявените 22 номинации, организаторите на церемонията издават, че на място специални призове ще получат още няколко заслужили родни знаменитости. Наградите ще бъдат в категориите “Най-прогресиращ изпълнител” - една за БГ музика и една за попфолк, “Награда за цялостен принос в музиката”, “Награда за цялостен принос към развитието на лайфстайла в България”, “Най-влиятелна личност в социалните медии”, а кои ще ги получат, ще стане ясно утре.

Заедно с Тита на сцената в столична дискотека ще се изявят още бъдещите победители за “Балада на годината” - която също е специална награда, “Песен на годината” и “Музикален идол”. Гласуването за тях приключи официално вчера в полунощ. А сред номинираните в тези категории са най-успешните изпълнители у нас, сред които Михаела Филева, Наско Колев, 100 Кила, Гери-Никол, Криско, Папи Ханс, Тото, Фики, Анелия, Мария, Камелия, Цветелина Янева, Преслава, Галена, Галин, Деси Слава, Емилия и Емрах, Алисия и Константин, Емануела и Джордан и други.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл