Тифозите в Милано полудяха по Игуаин

Истерия завладя Милано при пристигането на Гонсало Игуаин в „Милан“. Стотици фенове на тима посрещнаха нападателя преди той да мине медицински прегледи в местна клиника. Някои от тях успяха да се сдобият с автограф от аржентинеца, който през следващите 12 месеца ще играе под наем на „Сан Сиро“. Заплатата на голаджията ще бъде 9 млн. евро. Заедно с него в Милано дойде и другият привлечен от „Ювентус“ футболист, бранителят Матия Калдара. 24-годишният играч ще има далеч по-малко възнаграждение в „Милан“ - 2 млн. на сезон.

„Искам да поздравя феновете на тима, но и тези на „Ювентус“, защото винаги са ме подкрепяли – обяви таранът.- Надявам се, че с „Милан“ ще стигна възможно най-далеч.“

По същото време доскорошният капитан на „росонерите“ Леонардо Бонучи пристигна в Торино. Централният защитник отказа да говори пред медиите, но демонстрира отлично настроение. За да се завърне в клуба, в който постигна най-големите си успехи, националът на Италия се съгласи на драстично намаление на заплатата. В Милано той прибираше по 8 млн. евро, а сега годишното му възнаграждение е 5.5 млн.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят