Токов удар за „Левски“

Токов удар за „Левски“ - в пряк и преносен смисъл!

„Локомотив“ (ГО) нанесе удар в сърцето на „сините“ при дебюта на „Герена“ под името „Арена Виваком Георги Аспарухов“ - 1:1. Мачът дори бе заплашен със закъснения, защото заради авария спря токът. Първото полувреме бе слабо и за двата отбора. 47 секунди след старта на второто Бабатунде Адениджи откри с гърди за „Левски“.

Глътка въздух за изстрадалите 2500 души по трибуните? Не – след 12 минути друг тъмнокож футболист Рихами Кифуети изравни. „Левски“ трябва да благодари и на вратаря Боян Йоргачевич спаси удар от упор на Игор Джоман. Два пъти до края на мача „Левски“ поиска дузпа, но съдията Стефан Апостолов не се съобрази с претенциите. В даденото продължение двата отбора почти стигнаха и до бой, защото „Локомотив“ опита да бави откровено играта.

Преди двубоя феновете на „Левски“ се нахъсваха да напълнят трибуните. Това бе и призивът на ръководството, че така ще влязат жизненоважни постъпления за клуба. Както и през целия сезон с изключение на евромача срещу „Марибор“ в предварителния кръг на Лига Европа, голяма част от местата пустееха.

Ремито с „Локо“ (ГО) бе втора грешна стъпка за „сините“ през 2017 година. В първия мач отборът загуби с 0:1 като гост на „Пирин“. Следващият мач е гостуване на „Дунав“, а после идва вечно дерби с ЦСКА.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ