Толгахан Сайъшман стана татко

Известният актьор Толгахан Сайъшман и съпругата му Алмеда Абази станаха родители на 5 май. Те дадоха на сина си името Ефехан. Главният лекар на болницата уточни пред репортери, че бебето е родено 3, 285 кг. и височина 50 cm.

Преди месеци, след провала на последния сериал, в който участва и заради бременността на Алмеда, Толган Сайъшман заяви,че иска да е плътно до съпругата си.Сега обаче, след раждането на сина си, актьорът уточни, че е почвал да чете различни сценарии и може би през есента отново ще се появи по телевизията.

Сватбата на Толгахан и Алмеда се състоя на 13 февруари 2017 година в Лос Анджелис, на 25-ия рожден ден на актрисата и модел с турско-албански произход. Тя е родена през 1992-а година в Тирана, Албания. Завършва средно образование в Истанбул, след което продължава в академията по актьорско майсторство „Айдън”.

Толгахан също е от смесен брак. Той е роден през 1981-а в Истанбул в семейство на емигранти от Солун. Майката на актьора е туркиня, а баща му - грък.

Подобно на колегата си Къванч Татлъту, с когото са приятели и конкуренти, и Толгахан започва кариерата си като модел, а след това става и актьор. Днес съчетава и двете дейности, плюс заниманията му като телевизионен водещ. Масовият зрител го знае от ролите му в "Сега и завинаги", "Сезони на любовта", "Черната перла".

Фахрие Евджен се отказа от гледачка

Междувременно стана ясно, че синът на Бурак Йозивит и Фахрие Евджен - Каран, който се роди на 13 април т.г., се е сдоби с апартамент. Наскоро в турските медиите се появи информация,че узбекската строителна компания "Bizning Uylar Development",чието рекламно лице е Бурак,предоставла луксозен апартамент в Ташкент на името на сина му. Сега актьорът ще може да отсяда там при посещенията си в Узбекистан.

Представители на фирмата уточниха, че с този подарък поздравяват младите родители за раждането на бебето и им пожелават благополучие и здраве.

Още преди раждането на Каран, актьорът внесе в специална сметка 300 хиляди евро за образованието на наследника си. Сумата, заедно с лихвите, ще може да бъде изтеглена едва когато синът му навърши 18 години.

Сега стана ясно, че младите родители Бурак и Фахрие са се отказали да наемат гледачка на бебето им, тъй като майката на актрисата пристигнала от Германия, за да им помага. Фахрие обаче е ангажирала медицинска сестра, която да посещава периодично бебето.

Бурак и Фахрие са заедно от 2014-а и се ожениха през 2017 г.

Доколко Бурак Йозчивит е плътно ангажиран в отглеждането на малкия Каран, не е ясно, тъй като активно се готви за участие в историческата поредица за Осман Гаази.

Сериалът "Възкресението на Ертуурул", излъчен в повече от 65 страни, ще се върне на екраните с нов сезон през есента. Бурак Йозчитит вече е започнал подготовка за ролята си и тренира езда и бойни изкуства 5 дни в седмицата по 5 часа. По време на заниманията присъства и медицински екип в случай на непредвидено нараняване на актьора.

И Кенан Имирзалъолу е готов за наследник

Другата турска звезда - Кенан Имирзалъолу, сподели пред журналисти, че той и съпругата му Синем Кобал също са готови да станат родители и получавал съвети в тази насока от Бурак Йозчивит. На конкретния въпрос: "Кога смятате да станете баща?", Имирзалъолу отговоря: "Съдбата ще реши.Ще стана татко, когато му дойде времето".

Попитан дали е видял сина на Бурак Йозчивит, Кенан казва, че засега само се чуват по телефона с младите родители.

Имирзалъолу, който изигра главната роля в хитовия сериал „Езел”, се ожени за

колежката си Синем Кобал на 14 май 2016-а.

Преди да се захване с актьорството, Кенан се сдобива със световна слава покрай титлата Best Model of The World, която печели през 1997 година. Така той става първият турчин, спечелил първото място в престижния конкурс.

Вторият му звезден миг е на снимачната площадка, в ролята му на Мехмед в сериала "До последен дъх". Именно това е ролята, която открива пътя му към големия телевизионен успех.

Днес, след още няколко успешни поредици – като "Езел" и "Справедливостта на Кара", Кенан Имирзалъоглу е един от най-скъпоплатените актьори в южната ни съседка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали