Том Джоунс идва в Пловдив през юни

Легендарната британска звезда с концерт на 24 юни

Част е от културните събития за Пловдив 2019

В Античния театър 3000 зрители ще чудят най-големите му хитове

Легендарната британска звезда Тон Джоунс ще изнесе концерт в Антични театър в Пловдив на 24 юни догодина.

Безсмъртните хитове като „Дилайла” ще прозвучат под тепетата с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития през 2019 година.

За концерта вече са пуснати в продажба 3000 билета, които са на цени от 80 до 170 лева.

Тон Джоунс е един от най-продуктивните артисти в света. Mалко изпълнители могат да се похвалят със забележителна над 50-годишна кариера, все по-успешна с течение на времето.

Том Джоунс получава най-възторжени отзиви за работата по последните си албуми Long Lost Suitcase, Spirit In The Room и Praise & Blame, които затвърждават неговата световна популярност.

Албумът от 1999 г. Reload продава 5 млн. копия и е един от най-търсените в дискографията му. Въпреки че е известен с хитове като Sexbomb, Kiss, It’s Not Unusual, What’s New Pussycat, I’ll Never Fall In Love Again и If I Only Knew, в творчеството му преди всичко има изключителен рок и блус заряд. Той е удостоен с рицарско звание от Нейно Величество кралица Елизабет Втора и е носител на редица награди, сред които Hitmakеr на Американската Зала на славата , BRIT за Изключителен принос към музикалната индустрия.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"