Том Круз гони Мумията в Лондон

26-5Рекламната кампания на новия голям игрален филм, вдъхновен от хорър класиката “Мумията”, се разгръща с нови снимки и кадри. Голямата звезда на филма е Том Круз, а носителят на “Оскар” Ръсел Кроу добавя драматична гравитация към проекта в по-малка роля.

Ето за какво става въпрос в сюжета: Древна кралица (София Бутела - “Kingsman: Тайните служби”, “Стар Трек: Отвъд”), чиято съдба е несправедливо отнета, би трябвало да е затворена за вечни времена в гробница под безмилостната пустиня. Но в наши дни озлобената кралица се събужда и с нея се пробуждат и ужаси отвъд човешкото въображение.

От необятните пясъци на Близкия изток до скритите лабиринти под съвременния Лондон The Mummy съчетава неочаквано напрежение и вълнения в оригинално превъплъщение, което дава началото на един нов свят на богове и чудовища.”

Режисьор на “Мумията” (The Mummy) е Алекс Курцман (“Хора като нас”) по сценарий на Кристофър Маккуори и Джон Спейтс. В ролите са Том Круз, София Бутела, Ръсел Кроу, Анабел Уолис, Кортни Б. Ванс, Джейк Джонсън, Хавиер Ботет.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино