Том Ханкс и Ема Уотсън се събират в „Кръгът“

Режисьор на филма е Джеймс Понсълд

От компанията STX Entertainment представиха нов трейлър на предстоящата екранизация по едноименния бестселър на Дейв Егърс “Кръгът”, съобщава operationkino.net. Филмът събира живата легенда Том Ханкс и младата британска старлетка Ема Уотсън.

Това е разказ за млада и доста способна жена, която започва работа в най-голямата и най-могъща световна компания за технологии и социални медии. Докато се издига в йерархията, тя е окуражена от основателя на компанията да участва в революционен експеримент, който предефинира границите на личното пространство, етиката и личната свобода - да заживее живота си в пълна прозрачност, пред очите буквално на целия свят. Нейното участие и решенията, които взема, се отразяват на живота на семейството , приятелите и на човечеството.

Режисьор и сценарист на “Кръгът” (The Circle) е Джеймс Понсълд (The Spectacular Now, End of the Tour). Освен Том Ханкс и Ема Уотсън в ролите ще видим още Джон Бойега, Бил Пакстън, Карен Гилън, Патън Осуалд, Глен Хедли, Елар Колтрейн, Елън Уонг, Пурна Джаганейтън, Нейт Кордри и други.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино