Том Харди е чудовището „Venom“

Нова комиксова екранизация на хоризонта

Рекламната кампания на новия комиксов филм „Venom“ включи на скорост с първи кадри от дългоочакваната екранизация по една от най-обичаните серии на „Марвел“.

Филмът е режисиран от Рубен Флейшър, а в ролята на журналист, който след досег до извънземна материя се превръща в могъщо чудовище един от най-добрите актьори на своето поколение – брилянтният Том Харди.

„Venom“ е част от „Марвел“ вселената на студиото Sony, която не бива да се бърка с Marvel Cinematic Universe, така че феновете не трябва да очакват появи на Том Холанд и неговия Питър Паркър/Спайдърмен, припомнят от operationkino.net.

Феновете харесаха първите кадри, а дебютният тийзър трейлър събра над десет милиона гледания в интернет за броени часове. Визуалните ефекти са впечатляващи, а цветовата палитра и наситените с атмосфера нощни кадри накараха ценителите да се размечтаят, че „Venom“ ще бъде един от по-качествените комиксови филми.

Режисьор на „Venom” е Рубен Флейшър, а в главните роли освен том Том Харди са още Мишел Уилямс, Риз Ахмед, Джени Слейт, Уди Харелсън и други.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино