Топмузиканти се събират за благотворителен концерт “Заедно за Митьо”

Най-големите звезди се събират на сцената на Летния театър във Варна на 16 август за благотворителен концерт "Заедно за Митьо". За публиката ще пеят и ще свирят Иван Лечев и Константин Цеков от ФСБ, “Легендите”, D2, Любо Киров, Митко Кърнев, Стенли, Звездомир Керемидчиев – Звезди, Нелко Коларов, Васил Петров, Константин Марков, варненската група “Бумеранг” и други, съобщиха от пресцентъра на "Варна -ЕМС 2017".

Благотворителният концерт е в подкрепа на известния варненски музикант Димитър Димитров – Митьо. В началото на тази година при пожар в дома му загива неговата сестра. До основи изгаря и крайбрежното заведение, от което се издържа.

Навремето той е свирил дори с ФСБ и повечето музиканти, които ще вземат участие в концерта, са негови приятели. Участието на всички изпълнители е безвъзмездно.

Ще прозвучат най-големите български рок и поп хитове за последните 40 години.

Водещ на голямото артсъбитие ще бъде Христо Димитров – Тито.

Концертът започва в 20.30 часа, а цената на билетите е 20 лв.

Всички приходи от концерта ще бъдат дарени на Димитър Димитров – Митьо, за да възстанови легендарното заведение “Глобус”, на плаж Кабакум край Варна, станало през годините любимо място на много варненци и български музиканти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони