ТОП университет по приложни науки от Холандия идва на гости в София

На 23.11.2019г. в хотел Хилтън, София ще се състои специализирано събитие на HZ University of Applied Science – третият най-добър университет по приложни науки в Холандия! Участниците ще имат уникалната възможност да се запознаят както със студенти от университета, така и с топ холандски преподаватели от 5 различни факултета.

Събитието започва от 10 часа с официално откриване, а програмата включва многобройни интерактивни работилници на теми като  интернационален бизнес, туризъм, инженерство и информационни технологии. След тях студентите и техните родители ще имат възможност да се срещнат както с представителите на университета, така и със кариерните консултанти на UNIFY – единствения специализиран консултант за образование в Холандия и ексклузивен партньор на HZ University of Applied Sciences за България.

Програмата за събитието е следната:

10:00 – 10:20 Откриване и официално представяне на Холандия от UNIFY - официален представител на холандските университети за България

10:30 – 11:00 Workshop "International Business" - от Яна Хаджигеоргиева и Александра Анита, студенти в 4ти курс в университета

11:00 – 11:30 Workshop "Tourism Management" - от Judith van Poppel, преподавател в университета

11:30 – 12:00 Workshop "Civil Engineering" - от Gerben Huiszoon, преподавател в университета

12:00 – 12:30 Workshop "ICT" - от Stephan de Nijs, директор на програмата в университета, Pim de Bree и Ruben Verhoev, студенти във 2ри курс в програмата в университета

12:30 – 14:00 Време за индивидуални срещи с преподавателите, студентите и екипът на UNIFY - специализиран консултант за Холандия.

HZ University of Applied Science е един от малкото университети в Холандия, които имат собствен кампус и предлагат настаняване за своите студенти. За първа година ще се представи и програмата им по информационни технологии и комуникации, а на място ще присъства и нейният директор.

Събитието е предназначено за всички, които имат интерес към следване в страната на лалетата – Холандия. Дори да не са решили къде да кандидатстват, по време на „HZ Day“ кандидат-студентите и техните родители могат да усетят атмосферата на холандската класна стая и да добият представа за това какво учи един студент в Холандия и какви са разликите в образователната система там. Ако имате въпроси по кандидатстването в Холандия може да се обърнете към официалното представителство на холандските университети за България - UNIFY.

Регистрацията за събитието е задължителна, като е необходимо да се направи чрез сайта на UNIFY – www.unify.bg. Вход свободен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование