Тотоджакпотите връщат българите от чужбина

Децата на късметлиите намират отново пътя към родината, благодарение на големите печалби

img_4224Преди седмица джакпотът в „Тото 2 – 6 от 42“ падна за трети път тази година. Тогава Михаил Дочев от Чирпан спечели близо 725 000 лева. Щом научава радостната вест, синът му решава да се завърне от Англия, където живее и работи, и да си купи къща в България. Михаил е безкрайно щастлив, че ще успее да осигури бъдеще за децата и внуците си. Той е редовен участник в игрите на тотализатора и не пропуска тираж. Казва, че никога не е губил надежда, че ще спечели. Вярва, че точно поради тази причина, късметът му се усмихва в правилния момент.

Историята с щастлив край на чирпанлията обаче не е единствена. Тази година джакпотът в „Тото 2 – 6 от 49“ върна в родината 29-годишната дъщерята на Дина Шошева. „С парите ще покрия всички кредити и тези на дъщеря ми, която пристигна от Холандия за връчването на чека. Ще осигуря бъдещето й тук в България“, пожела си Дина, която спечели от играта близо 4 500 000 лева. Така тя стана 94-ият ТОТО милионер на България. Към настоящия момент броят им вече е 96.

За следващия тираж общата сума на джакпотите в игрите на Български спортен тотализатор е 7 238 000 лв. Най-притегателните печалби, които могат да върнат още много  български емигранти по родните им места, са в игрите „Тото 2 – 6 от 49“ – 3 550 000 лв. и „Тото 2 – 6 от 42“ – 350 000 лв. Само срещу 20 ст. и отбелязване на три позиции и цифри във фишовете за игрите на Тото 2, участниците имат шанс да спечелят 108 000 лева от Тото Джокер.

И това ако не е добра инвестиция с голяма възвръщаемост?!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини