Тотомилионерът от Силистра: Спя трудно, но Гошка спи още по-трудно

Да си тотомилионер е "приятно трудно". Това разкри пред БТВ фризьорът Красен Монов, който миналата седмица спечели 3 млн. лева от тотализатора.

"Трудно се спи. Гошка обаче сигурно спи по-трудно, така че се успокоявам с нея. Като се сетя, че на мен ми е трудно, на нея сигурно ѝ 30 пъти по-трудно", коментира Монов, имайки предвид българката, спечелила 68 млн. евро от лотария в Испания.

Късметлията разказа за себе си, че е на 36 години. Кара мотори. От 15 години работи в сферата на фризьорството. През 2002 г. открива първия си салон, който продава преди няколко месеца. В момента има втори, но след печалбата не записва часове.

„Не се работи лесно – мотивацията е малка, главата ми е объркана“, разказва Монов. Добавя обаче, че ще му се доработи.

По думите му все още не знае за какво ще похарчи парите.

"Първо мисля да потърся отговор защо набраната сума ще ми бъде изплащана във времето и парите ще работят за държавата, не за мен", каза Монов. Той обясни, че тотализаторът дава до 500 хил. лева, а останалата сума ще му бъде изплатена в срок до седем години.

"Ако сметнем лихвата, за седем години ще загубя голяма сума", посочи той.

Част от печалбата ще отиде за смяна на котлето на родителите му, споделя Монов.

Запитан дали мисли да започне някакъв бизнес, той коментира, че най-добрият бизнес в България е политиката, но не знае дали ще стигне до там.

Монов призна, че след печалбата не се чувства по-щастлив, а по-напрегнат, но се надява парите да му донесат спокойствие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България