Треньорите от „Гласът на България“ стресират кулинарите от Masterchef

Треньорите от „Гласът на България“ ще подложат на истински стрес тест участниците в новия сезон на Masterchef. Иван Лечев, Поли Генова, Камелия и Графа ще представят на гладиаторите в кухнята любимите си рецепти, като те ще трябва да си изберат едно от тях и да го приготвят като част от тристепенно меню. Привилегията да готвят на музикантите обаче ще получат само участниците от тима победител, които са успели да надвият конкурентите си в отборната игра.

Поли Генова ще запознае кулинарите с крем „Дипломат”, чиято рецепта баба й е донесла от главния готвач в българското посолството във Франция. Въпреки че самата тя не се задържа в кухнята, Камелия обожава да похапва калкан с пюре от карфиол и салса от авокадо и манго. Иван Лечев пък ще се върне в спомените си от посещението си в Бостън, където е дегустирал едни от най-добрите ребърца с барбекю сос. Графа ще сподели римски спомен за канелони с романтичен привкус.

Докато готвачите се състезават, музикантите ще ги насърчат да им се подмазват и да ги убедят, че именно техните ястия са по-добрите от тези на конкурентите им. Иван Лечев ще добави и още един подарък за кулинаря, който успее да се пребори за значката – бутилка вино с неговия лик и автограф.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл