Треньорът на волейболния ЦСКА: Разчитахме и успяхме с тактически прийоми

Снимка СПОРТАЛ

Всеки отбор си има оръжия, и когато те заработят в подходящ момент, се случват невероятни неща – заяви Александър Попов, треньор на ЦСКА.

В решителния трети плейоф „червените“ измъкнаха 3:1 срещу гостите от „Хебър“ (Пазарджик) и с общ резултат 2:1 се класираха за полуфиналите на Суперлигата по волейбол при мъжете. „Бяхме концентрирани и разчитахме на тактически приьоми – продължи наставникът. - „Хебър“ е с финансов потенциал и очаквам следващата година да са още по-силни.“

За място на финала „армейците“ ще спорят с „Монтана“.

Двубоите са насрочени за 23 и 24 март, но от „Монтана“ настояват срещите да бъдат изместени с ден по-рано заради ангажираност на залата.

„Левски“ обаче отпадна от надпреварата, като загуби серията с 1:2 от „Пирин“. В решителния сблъсък „сините“ отстъпиха с 0:3. „Тимът от Разлог демонстрира игра, ние нямахме облик – критичен бе Владимир Николов, треньор на столичани. - Даваха ни топка, но не реагирахме адекватно. Банални пропуски.“

Същевременно шампионките на „Марица“ победиха „Берое“ (Стара Загора) с 3:1 и спечелиха серията с 2:0. Пловдивчанки ще бранят титлата си срещу „Левски“. Плейофите започват от 21 март.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт