Треньорът на "Лудогорец": Ще има санкции

Стойчо Стоев, треньорът на "Лудогорец", бе изключително разочарован след отпадането на тима от Шампионската лига. Наставникът дори заяви, че ще има санкции след второто поражение от "Ференцварош", този път 2:3 в Разград, в първия квалификационен кръг.

"Имаше ключови моменти, които се отразиха на резултата - каза Стоев. - Виждаше се, че с изпуснатата дузпа на Якуб Шверчок му падна самочувствието и беше ясно, че няма да се получи. Затова го смених. Козмин Моци трябваше да бие наказателния удар. Аз му извиках да я изпълни, но той ми каза, че Шверчок поискал да стреля. За това се правят разборите преди мач, всеки да си знае задълженията - кой бие дузпа, кой ъглов удар, и да си ги спазва. Ще има санкции в тази насока, но е още рано да се говори".

Стоев коментира и ситуацията при смяната на Марселиньо, който се усмихваше иронично, докато се прибираше към скамейката.

“Казах му, че ще играе, докогато е полезен", добави треньорът.

Шверчок пое вината за загубата, след края на мача.

"Искам да се извиня на феновете, треньорите и играчите - каза нападателят. -Тази загуба е на моята сметка. Мислех, че решението ми за дузпата бе добро, защото в мач като този вратарят няма как да остане в средата на вратата. Ще опитам да си върна доверието след тази ситуация".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ