Треньорът на "Манчестър Сити" забранил секса след полунощ

Хосеп Гуардиола

Интимните ласки в тима на "Манчестър Сити" са разрешени, но само до полунощ. Това разкри футболистът на "гражданите" Самир Насри, който проведе няколко тренировки с отбора преди да бъде пратен под наем в "Севиля", пред френския вестник "Екип".

Забраната идва директно от мениджъра на отбора Хосеп Гуардиола и е една от многото наложени от него след пристигането му на "Етихад" през лятото, съобщава БТВ.

"Интимните отношения трябва да приключат преди полунощ, дори следващият ден да е почивен. Гуардиола ни каза, че по този начин е успявал да измъкне най-доброто от Меси и Левандовски и ги е предпазил от контузии. Освен това той ни даде списък със забранени храни", разкрива френският национал.

Насри е впечатлен от вниманието на Гуардиола към детайлите на терена.

"При него от първия ден знаеш как да играеш. Обяснява ти как да работиш с топката, а на следващия ден дори ти показва видео. Не ти се кара, но виждаш, че прави всичко възможно да изкара най-доброто от теб", хвали специалиста халфът.

"Манчестър Сити" е на трето място в класирането в Англия, след като загуби последната си среща с "Мидълзбро". В Шампионската лига тимът се представя далеч по-добре, като в последния си мач победи "Барселона" с 3:1.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят