Третият отпаднал участник от “Фермата” Нина Гъдева пред “Труд”: Пак бих избрала да се изправя срещу Ваня Стамболова

Позволих си психически да рухна на Арената

След участието ми в предаването желанието ми за завръщане в България стана по-голямо

Нина е на 28 години от Пловдив. Заради съпруга си, който работи във Великобритания, тя трайно се е установила в Лондон, където вместо да практикува учителската си професия, чисти къщи и гледа двете им деца. Въпреки че е щастливо омъжена, носталгията й по България е това, което често я натъжава, а най-голямата й мечта е всички заедно да се приберат у дома. Категорична е, че не иска децата й да растат в чужбина, а да ги възпитава и изучи в родината им. Работата на съпруга й Милко обаче е това, което продължава да пречи на завръщането им. Нина стана третият отпаднал участник в сезон 4 на риалити предаването “Фермата”, след оспорван дуел с европейската ни шампионка Ваня Стамболова.

- Нина, съжаляваш ли, че напусна “Фермата” толкова рано или постигна целта, за която влезе в шоуто?

- Съжалявам, че напуснах “Фермата”, защото не успях да се науча на нови, чисто фермерски неща, както и защото не успях да опозная голяма част от фермерите. Не съжалявам, че отпаднах, защото се прибрах при децата ми, които много се нуждаят от мен. Може би се нуждаех от малко повече време вътре, за да изпълня всичките си цели. Една от тях беше приближаването ни към всичко българско и родно, което в чужбина липсваше на семейството ни. След участието ми във “Фермата” желанието за завръщане в България стана по-голямо и все по-сериозно гледаме в тази посока.

- Ако можеше да се върнеш назад и да избереш друг, различен опонент от Ваня Стамболова, би ли го направила?

- Пак бих избрала Ваня Стамболова, но ако мога да се върна назад, бих поправила грешките си в дуела срещу нея.

- Представянето ти на дуела беше впечатляващо, особено на битката с въпроси от Алманаха. Смяташ ли, че твоята загуба и съответно нейната победа се дължат на голяма доза късмет?

- Моята загуба, освен на липса на късмет, се дължи и на това, че психически си позволих да рухна след края на четвърта битка, вместо да се събера и съсредоточа.

- Ти беше един от най-откровените участници в предаването и не се страхуваше да изразяваш мнение. Какво те дразнеше най-много?

- Не ми беше приятно разделението на емигранти и на българи, останали в България. Да не се мисли за общото благо, а само за това на отбора ти, беше неприятно за мен. Не понасях злобата, подмятанията и изобщо цялото държание на Христина. Тя за мен е пример, какъв не трябва да бъде човек. Срам ме е от нея като българка!

- С кого от останалите фермери имаш намерение да поддържаш контакт и занапред?

С близначките станахме близки. С Гергана имаме много общи неща, включително диагнозата, през която и двете сме минали и мисля, че доста си допадаме. С Лили със сигурност, Калоян, Милена, Цецо, Симеон, Нури.

- Разкажи ни за живота ти в Лондон и защо толкова много искаш да се завърнеш със семейството си в България?

- Там ни липсва социален живот. Искам децата ми да изживеят детството си в спокойна среда, а не в забързания Лондон. Вярвам, че щастието в живота ти, идва от хората, които те заобикалят, а не от вещите, които можеш да си купиш! Колкото и наивно да звучи.

- Кои са най-ценните неща, които научи по време на престоя си във “Фермата”?

- Открих за себе си, че спокойствието и селската работа са неща, които ми липсват. Още повече вярвам, че човек може да бъде щастлив и с малко. Оцених истинската храна. Разбрах, че когато става въпрос за състезание, и то с парична награда, казана дума или обещание не важат. Приятелство вътре не може да има. Евентуално това би се случило навън, когато играта е зад гърба ни. Нещо, което също научих е, че липсата на семейството ти не може да бъде компенсирана по никакъв начин.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица