Трети мач без гол за ЦСКА

ЦСКА нареди трети пореден мач, без да вкара гол. "Червените" завършиха 0:0 срещу"Чонбук", шампиона на Южна Корея. В контролата, играта в испанския курорт Марбея, голови положения почти липсваха. Най-чистото бе за ЦСКА - бразилският нападател Евандро остана в отлична позиция в началото на мача, но стреля високо над вратата. Още 3 пъти "червените" имаха удобни ситуации от пряк свободен удар, но нито една не е изиграха на ниво.

Досега на испанска земя ЦСКА падна с 0:5 от "Нюрнберг" и 0:1 от "Шонан". Притеснителна е формата в атака. Срещу "Чонбук" не игра основният нападател Али Соу, който получи разрешение за кратко да напусне лагера. Почивка по решение на треньора Милош Крушчич получиха също националът Кристиян Малинов и португалецът Тиаго.

ЦСКА ще завърши контролите в Испания в събота, когато се изправя срещу чешкия "Яблонец" от 18,15 ч.

"Червените" официално се разделиха с Тони Уот. Шотландецът така и не се присъедини към лагера в Марбея с обяснението за лични проблеми. Но в крайна сметка явно целта е била да си намери отбор в своята родина. Уот така и не се наложи като титуляр в ЦСКА. А и идването на хърватина с австралийски паспорт Томи Юрич съвсем намали шансовете му за изява през 2020 година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ